Přepěťové ochrany BrOK – kvalita za rozumnou cenu

Kvalitní řešení přepěťové ochrany s dobrým poměrem cena/výkon pro:

  • antény RF | WiFi | satelit | TV
  • audiosítě a rozvody ozvučovací techniky
  • datové sítě průmyslových, informačních a zabezpečovacích systémů

Aktuální info

 

Přejeme Vám klidné vánoční svátky a štastný nový rok 2024.

 

 

Víte, kolik právě uhodilo – správné připojení ochran

Důležitá informace pro zákazníky: "Pro zajištění správné funkce každé přepěťové ochrany je nezbytné její ochranný svorník (nebo šroub) EP propojit co nejkratším vodičem předepsaného průřezu s ekvipotenciální přípojnicí EP objektu dle EN ČSN 62305."

Úvodní stránka 2019 1080

Přepěťová ochrana SAT/TV za 100 Kč?

Tak tu u nás opravdu nekoupíte. 

Proč tomu tak je se dozvíte v následující technické informaci...

Informace o některých konkurenčních koax. přepěťových ochrannách pro SAT/TV  

Na internetových e-shopech se v poslední době objevila záplava konkurenčních výrobků k námi vyráběné koax. přepěťové ochraně typu BrOK® SPKO-F75-SAT/TV-B/F-F a protože rozdíl v ceně těchto výrobků je značný (konkurence cca 100 Kč, my 370 Kč, ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH) a tak by se mohlo na první pohled zdát, že naše výrobky jsou silně předražené a proto neprodejné. Situaci docela vystihuje známé rčení: "Za málo peněz málo muziky". Pokud zákazník hned v „prvním kole“ nepodlehne tomuto cenovému lákadlu tak by se měl zajímat o to, v čem je vlastně rozdíl a proč je naše prodejní cena tak vysoká. Z výběru nabízených typů konkurenčních výrobků jsme vyloučili všechny, které neposkytují zákazníkům žádné údaje o účinnosti ochrany a o důležitých mikrovlnných parametrech (činitel útlumu a činitel impedančního přizpůsobení) a vybrali jsme konkurenční výrobek firmy axing®, typ SZU 6-02, na kterém jsou uvedeny všechny důležité technické parametry pro porovnání:

Elektroodpad

Informujeme zákazníky, že ekologická likvidace našich výrobků dle znění Zákona o odpadech č. 185/2001 Sb a Vyhlášky MŽP č. 237/2002 Sb je zajištěna „Smlouvou o zajištění společného plnění a dodatkem ke smlouvě ev. č.: AK-018010 s obchodní solečností ASEKOL ze dne 5.12.2018" v rámci kolektivního systému ASEKOL a. s. se sídlem: Československého exilu 2062/8, 143 00 Praha 4. Seznam sběrných míst a jejich provozních dob včetně tel. čísel je detailně uveden na webových stránkách www.asekol.cz

 

Satelitní technika s.r.o.

+420 222 719 411
+420 608 245 544
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Husitská 21
130 00 Praha 3
Czech republic

Ptejte se

Používáme cookies

Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom od vás měli zpětnou vazbu.